Na het middageten was ik wat aan het surfen en kwam via Ralph een interessante webstek tegen. Er stond daar een fotootje dat mijn aandacht trok.Ik had Filip Dewinter zoiets al eens eerder zien doen, maar deze beweging deed me eerder aan de verborgen versie van nog iets anders denken.

Vlaams Belang
Afbeelding is groter dan u denkt. Klik maar.

Update 1: Blijkbaar lokt deze alternatieve interpretatie veel kijklustigen. Ik weet nog niet precies waarvandaan maar ben het aan het uitzoeken.

Update 2: Mailtje van Clickx gekregen, alles is nu duidelijk. Wel jammer dat ik die nieuwsbrief zelf niet krijg, dan kon ik zien wat ze schrijven.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.