Na het middageten was ik wat aan het surfen en kwam via Ralph een interessante webstek tegen. Er stond daar een fotootje dat mijn aandacht trok.Ik had Filip Dewinter zoiets al eens eerder zien doen, maar deze beweging deed me eerder aan de verborgen versie van nog iets anders denken.

Vlaams Belang
Afbeelding is groter dan u denkt. Klik maar.

Update 1: Blijkbaar lokt deze alternatieve interpretatie veel kijklustigen. Ik weet nog niet precies waarvandaan maar ben het aan het uitzoeken.

Update 2: Mailtje van Clickx gekregen, alles is nu duidelijk. Wel jammer dat ik die nieuwsbrief zelf niet krijg, dan kon ik zien wat ze schrijven.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.