Clickx-blog van de week

Internet www webDaarstraks gevonden in mijn elektronische brievenbus:

Beste

Bij jouw blog bleven we deze week even hangen… en we hebben hem meteen tot blog van de week gebombardeerd in onze eClickx nieuwsbrief! Wanneer je bezoekersaantal ineens bokkensprongen maakt, dan weet je vanwaar al die mensen komen.
Blog zo verder, en nog een gelukkige verjaardag!

Met vriendelijke groeten
Clickx Magazine

Ik was eerst serieus verschoten maar vind het nu wel een eer. Voor de lezers van die Clickx nieuwsbrief is er deze post waarin zij hun commentaar en bedenkingen kwijt kunnen. Eventuele suggesties zijn immers altijd welkom. Dank u.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.