Download Day
Download Day
Het nieuwe jaar zit er weer aan te komen, en veel mensen maken dan hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Waarom nog meer dan een maand, als je morgen al een goede daad kan verrichten?

Op 29 november, onder het motto ‘Make Trade Fair’, zijn voor één dag alle downloads op Download.nl gratis. “Wanneer je kiest voor de gratis tracks, kun je de muziek maximaal 5x beluisteren. Waneer je kiest voor betaalde tracks, kun je de tracks onbeperkt luisteren, branden op CD en overzetten naar draagbare muziekspeler met WMA DRM ondersteuning.”

In feite kan je dus kiezen tussen gratis muziek en betaaldende downloads, waarvan dan 10% aan het goede doel wordt gestort: Novib, de Nederlandse poot van Oxfam Nederland. Muziek van Madonna tot Hooverphonic, en van Green day tot wijlen Johnny Cash; morgen kan je ze online verkrijgen en tegelijkertijd een goede daad stellen. Vergeet ook niet even de petitie te onderschrijven.

Bron: En nu even ernstig.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.