Eyez spionage bril

Uw hele leven naar Facebook streamen. Dat is wat deze Eyez bril met videocamera in het montuur doet.

Wat begon als een project op Kickstarter is nu een echt product dat binnenkort in de winkelrekken ligt voor $150 (115 euro).

De missie van ZionEyez is “capturing moments without compromising convenience or style”. Stijlvol is ie wel, deze hipster bril. Onderschat ook niet de technologie: 720p HD video die data verstuurd over WiFi of Bluetooth, en tot 8GB kan opslaan. Druk op het knopje aan de zijkant van de bril en je kan tot 3 uren opnamen.

Men legt de focus vooral op social media, al kan je ook gewoon video opnemen. Het heeft een beetje weg van James Bond, vindt u ook niet?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *