De top drie van mijn zintuigen

Ruiken

Vinger waterDe top 3 van mijn neus:

 1. Bruin brood, vers uit de oven.
 2. Warme cake.
 3. M’n eigen melk & honing douchecrème.

Proeven

De top 3 van mijn smaakpapillen:

 1. Pannekoeken! Ja, ik zal altijd hetzelfde blijven antwoorden. ;)
 2. Scampis in roomsaus van bij de Italiaan hier op cité.
 3. Het sappige lamsvlees van bij de vriendelijke Turken aan het plein.

Horen

De top 3 van mijn oren:

 1. Een aanstekelijke lach. :D
 2. Krakende voetstappen in verse sneeuw.
 3. Een lieve poes die bij me ligt te spinnen.

Zien

De top 3 van mijn ogen:

 1. Heldere kleuren in de natuur, en dan vooral tijdens lente en herfst.
 2. Rood op groen, omdat het zo’n grappig effect heeft op Daltonisten.
 3. Vallende sterren op een heldere zomeravond.

Voelen

De top 3 van mijn huid:

 1. Een hoofdmassage krijgen. Mmmm…
 2. Met m’n vingers willekeurigde toetsen van een piano bespelen.
 3. De zachte lippen van mijn lief.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.