Umbrella jousting

Londen is dit jaar echt wel the place to be. Ze hadden al het diamanten jubileum van koningin Elisabeth II, binnen enkele weken starten de Olympische Spelen van 2012, en nu is er ook nog eens de Chap Olympiad voor gentlemen.

Die Chap Olympiad, een event georganiseerd door The Chap magazine, vond onlangs plaats in Bedford Square, Londen.

Het is een jaarlijks treffen waar gentlemen het tegen elkaar opnemen in ambitieuze sporten zoals umbrella jousting, butler racing en ironing-board surfing.

IMG_8446

IMG_7987

Ironing Board Surfing
Teams take part in Ironing Board Surfing.

IMG_8967

Elegante dress code mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Een ordinaire jeans dragen is absoluut verboden. Meer foto’s van het event in dit album op Flickr.

Elegant spectators
Elegant spectators watch the sporting events

IMG_8815

IMG_8850

IMG_7835

Welke sport wil jij graag zien op de spelen?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *