Carla Bruni

Een kleine tien jaren had voor­ma­lig mod­el Car­la Bruni een kleine hit met Quelqu’un m’a dit, een num­mer van haar gelijk­namige album uit 2003 dat in Frankrijk meer dan een miljoen keer over de toon­bank ging. Inder­ti­jd heb ik me de CD van La Bruni aangeschaft om de rest van haar oeu­vre te leren ken­nen.

Daar zit­ten nog wel andere chan­sons tussen die bli­jven hangen, maar bek­ijk ik m’n muzikale sta­tistieken dan springt deze er bove­nu­it. Een rustig, melan­cholisch num­mer over de weemoed van het lev­en.

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose,
Elles passent en un instant comme fanent les ros­es.

Af en toe moet je even stil­staan bij het lev­en en eens achterom kijken. Onder­tussen is het al april 2012 en vraag ik me af waar de voor­bi­je vier maan­den gebleven zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *