Aardling

Mijn Mondiale Mening

Carla Bruni: Quelqu’un m’a dit

Carla Bruni

Carla Bruni

Een kleine tien jaren had voormalig model Carla Bruni een kleine hit met Quelqu’un m’a dit, een nummer van haar gelijknamige album uit 2003 dat in Frankrijk meer dan een miljoen keer over de toonbank ging. Indertijd heb ik me de CD van La Bruni aangeschaft om de rest van haar oeuvre te leren kennen.

Daar zitten nog wel andere chansons tussen die blijven hangen, maar bekijk ik m’n muzikale statistieken dan springt deze er bovenuit. Een rustig, melancholisch nummer over de weemoed van het leven.

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose,
Elles passent en un instant comme fanent les roses.

Af en toe moet je even stilstaan bij het leven en eens achterom kijken. Ondertussen is het al april 2012 en vraag ik me af waar de voorbije vier maanden gebleven zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY