Carla Bruni

Een kleine tien jaren had voormalig model Carla Bruni een kleine hit met Quelqu’un m’a dit, een nummer van haar gelijknamige album uit 2003 dat in Frankrijk meer dan een miljoen keer over de toonbank ging. Indertijd heb ik me de CD van La Bruni aangeschaft om de rest van haar oeuvre te leren kennen.

Daar zitten nog wel andere chansons tussen die blijven hangen, maar bekijk ik m’n muzikale statistieken dan springt deze er bovenuit. Een rustig, melancholisch nummer over de weemoed van het leven.

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose,
Elles passent en un instant comme fanent les roses.

Af en toe moet je even stilstaan bij het leven en eens achterom kijken. Ondertussen is het al april 2012 en vraag ik me af waar de voorbije vier maanden gebleven zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *