George W. BushOvergenomen van de weblog van De Standaard Online omdat dit bijzonder grappig overkomt:

Wie dacht dat het binnen de Bush-clan allemaal koek en ei was, mag die illusie opbergen. Een aantal familieleden van de Amerikaanse president houden onder de slogan ‘Because blood is thinner than oil‘ een pleidooi om voor Kerry te stemmen.

De familieleden in kwestie zijn kleinkinderen van Mary Bush House, de zus van Prescott Bush, grootvader van George W en vader van de voormalige president Bush. De dissidente familieleden startten hun website na een ontmoeting met John Kerry. Die suggereerde dat ze hun campagne ook een online-uitlaatklep moesten geven. (Bron)

Dat verdient toch echt wel een -zoals hij zelf zegt- one fingered victory salute (Qt mov).

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.