Bush wanted posterHet lokaal waar ik nu normaalgezien les zou moeten hebben was totaal verlaten en daarom zit ik thans in de pc-klas, mijn ochtendlijke portie nieuws op te snuiven. Bijna viel ik van m’n stoel (van het lachen) toen ik bij CNN het volgende artikeltje las met als hoofdtitel: “Bush arrested in Canada for war crimes“. Wat is dat nu? Is dit echt?! Bestaat er dan toch nog een land waar de politieke leiders hun gezond verstand gebruiken in plaats van hun gut feeling?

Nadat het initiële lachen over was ben ik toch eventjes gaan onderzoeken of het artikel wel betrouwbaar was. Zo kwam ik via Slate al gauw bij het oorspronkelijke artikel. De titel van deze pagina zegt eigenlijk al genoeg: het begint met een “p” en eindigt met “olitical satire”. Het leek heel even te mooi om waar te zijn…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.