Topless trampolining

Het moet een van de beste jobs ter wereld zijn. Als gezondheids- en veilig­heids­mede­werker staat Lars Larson in voor het wel­zijn van alle deel­neem­sters aan de Topless Female Trampolining World Championships. Mmmm… the bouncies.

Lars zorgt dat de gymzaal proper is, dat het sportmateriaal in orde is, dat de meisje goed opwarmen alvorens te sporten en dat er zeker genoeg propere handdoeken zijn in de douches. Deze goede man is een echte held.

Lars Larson

Een job die veel concentratie vergt want de vrouwen sporten in weinig verhullende kledij. No touchies!

Topless Female Trampolining World Championships

Uiteraard is dit geen echte sport, maar een actie opgezet om borstkanker onder de aandacht te brengen. Of beter gezegd: borstkanker bij mannen. Jep, dat leest u goed.

Mannen hebben ook borsten, en kunnen net zo goed als vrouwen borstkanker ontwikkelen. Het risico ligt ongeveer 1.000 keer lager, maar het gevaar bestaat wel.

Borstkanker bij mannen

Oktober is de jaarlijkse maand tegen kanker en centraal staat het grote publiek bewust maken van de vele risico’s. Meer informatie over deze campagne en borstkanker bij mannen kan je vinden bij  thebouncies.org en op het veel moeilijker te onthouden topless female trampolining world championships.com.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *