Topless trampolining

Het moet een van de beste jobs ter wereld zijn. Als gezondheids- en veilig­heids­mede­werker staat Lars Larson in voor het wel­zijn van alle deel­neem­sters aan de Topless Female Trampolining World Championships. Mmmm… the bouncies.

Lars zorgt dat de gymzaal proper is, dat het sportmateriaal in orde is, dat de meisje goed opwarmen alvorens te sporten en dat er zeker genoeg propere handdoeken zijn in de douches. Deze goede man is een echte held.

Lars Larson

Een job die veel concentratie vergt want de vrouwen sporten in weinig verhullende kledij. No touchies!

Topless Female Trampolining World Championships

Uiteraard is dit geen echte sport, maar een actie opgezet om borstkanker onder de aandacht te brengen. Of beter gezegd: borstkanker bij mannen. Jep, dat leest u goed.

Mannen hebben ook borsten, en kunnen net zo goed als vrouwen borstkanker ontwikkelen. Het risico ligt ongeveer 1.000 keer lager, maar het gevaar bestaat wel.

Borstkanker bij mannen

Oktober is de jaarlijkse maand tegen kanker en centraal staat het grote publiek bewust maken van de vele risico’s. Meer informatie over deze campagne en borstkanker bij mannen kan je vinden bij  thebouncies.org en op het veel moeilijker te onthouden topless female trampolining world championships.com.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *