Jupiler Big Times in Brussel

Een gezellige barbeque onder bloggers met bier à volonté en een uitzicht over Brussel. Dat is het resultaat van wat begon met een mysterieus bericht in de mailbox.

Op dinsdag 27 maart 2012 tilt Jupiler de Jupiler-ervaring voor zijn fans naar een grotere hoogte.

Locatie: Brussels Expo – Koning Boudewijnstadion

“Een grote hoogte op die locatie? Dat kan niet anders dan in het Atomium zijn!” dacht ik. Meteen bevestigd en mijn +1 ingeschreven. :) Is er een betere manier om een lange werkdag te beëindigen dan een ontspannen avond met veel eten en drinken?

Bij aankomst aan het voetbalstadion kon je de beats al van ver horen. Aan een kraan van zo’n 50 meter hing een platform met zetels, koelkasten en televisies. De boodschap was duidelijk.

Barbeque bij Jupiler
Eerst een beetje eten en wat bijkletsen.
Jupiler Big Times
Beveiliging? Check. Zonnebril? Check. Naar boven!

https://www.youtube.com/watch?v=Dewug8uI2Fw

Het zonnetje gaat onder boven Brussel.

Twafelvoetbal
Nog een potje twafelvoetbal spelen (vlnr.): @karmeen @bunker @kristofnizet @dokus. Niet gewonnen, maar dat lag een de hellende tafel. ;)
Jupiler danseressen
De kortgebroekte hostessen deden nog een cowboydansje.

Een geslaagde avond. Merci Jupiler, dat doen we nog eens opnieuw!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *