Antwerpen Foursquare badgeSteun Antwerpen op #4sqCities! Foursquare heeft een wedstrijd waarbij steden hun must visits kunnen oplijsten. Inwoners van steden als Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn hebben al een eigen city badge. Wie incheckt op 5 plaatsen uit die lijst kan deze badge unlocken.

Hoog nodig dat Antwerpen ook in dat lijstje komt. Om alvast goed te beginnen het ik de leukste plekken in ’t Stad in een lijst gestoken: Antwerpen does #4sqCities! De locaties in dit overzicht kunnen jullie vrij bewerken. Nieuwe plekken toevoegen kan ook. Spread the word!

Help mee en geef Antwerpen een Foursquare badge!

Onze goede vrienden in Gent zijn alvast prima bezig. Deze actie van Amaury is een mooi voorbeeld om te volgen. Haar overzicht van Ghent for 4sqcities president kreeg zelfs de steun van burgemeester Daniel Termont.

Ghent for Foursquare Cities President!

Zit je op Foursquare? Kom je uit België? Kan jij nog aanraders in Antwerpen om toe te voegen? Follow dan deze lijst en help mee om hem uit te breiden! Sommige locaties hebben nog geen foto hebben of kunnen een betere gebruiken. Wees dus niet cameraschuw en draag jouw steentje bij. :)

Smijt het op Twitter. Deel het op Facebook. Sms het naar uw lief. En gebruik de shortlink: https://4sq.com/tstad

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Ben er ook een smosblog.be-artikel over aan’t schrijven. Good work Stijn!

 2. Deadline was 23 maart, wat waren uiteindelijk de resultaten?

  Trouwens, deed Brussel – als hoofdstad van België én Europa- niet mee? Vermits Brussel tevens de grootste studentenstad is van België, en omdat veel studenten foursquare gebruiken zou het in ieder geval toch een klein succes zijn geweest :-)

  1. Gent was bij de winnaars en krijgt binnekort zijn eigen badge. Antwerpen was er niet bij.

   1. Een nuance: Antwerpen was er deze keer niet bij. Er komen nog rondes, en we moeten gewoon beter ons best doen om er tijdens de tweede ronde keihard bij te zijn! :)

 3. Leuk initiatief!

  Twee bedenkingen om onze kansen te verhogen.
  1. Een leuke naam. Bekijk andere city badges, die refereren onrechtstreeks naar de stad. Mokum voor Amsterdam, La Ville Lumière voor Parijs.
  2. Een andere badge. De Stralende A is het officiële logo van het stadsbestuur. Andere city badges doen dat niet. Waarom niets met Brabo of een hand?

  1. Hallo Timothy. Wat de badge betreft had ik aanvankelijk ook al gedacht aan een witte hand. Iemand van de gemeente had al contact opgenomen om te melden dat het misschien zou moeten veranderen indien er copyright klachten waren. Voorlopig hou ik de “A” voor herkenbaarheid, maar op een officiële versie zou ik wel een witte hand zetten. Voor de naam zelf sta ik uiteraard open voor jouw suggesties. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *