Het Rode Kruis is bezig nieuwe fondsen te werven. Naast de oeroude stickerverkoop zenden ze ook spotjes uit op radio en televisie. Een bus vol blije kindertjes. Ze gaan blijkbaar op uitstap. Iedereen in de wolken. Ouders wuiven hun kinderen uit. Het volgende shot toont dit beeld van de bus, ergens op de autosnelweg:

We zijn er bijna
Binnen 20 minuten gaat deze bus overkop.

Een stemt die verdacht veel op Koen De Bouw lijkt zegt: “Of dit goed afloopt, dat bepaalt U.” Het lijkt wel een nieuwe reality-show. Volgens mij zijn de mensen van de FBAA niet zo blij met deze reclamestunt. De noodleidende NMBS daarentegen kan altijd wel nieuwe klanten gebruiken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.