Tom d’Haenens’ Antwerpen

Tom D'Haenens' Antwerpen

Fotograaf Tom d’Haenens brengt in zijn nieuwste fotoboek hulde aan de stad Antwerpen. De Gentse fotograaf werd als kleine jongen verliefd op Antwerpen en haar haven. Hij fotografeert vooral architectuur en industrie. Eerder maakte d’haenens al een fotoboek ‘Port of Antwerp’.

Een van de bekendste beelden uit zijn fotoreeks is een panorama van het stadspark. Echt leuk om te zien, want dit ene beeld bevat 90 procent van mijn leefwereld. Enkel m’n eigen huisje staat er net niet op. Daarvoor moet je de rechtse punt van het stadspark net ietsje verder volgen richting De Keyserlei.

ISBN 9789491415029

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *