Bilbo en Gandalf

Tolkien is terug! Op 12 december komt The Hobbit: An Unexpected Journey in de Belgische bioscoopzalen. Deze keer volgen we de avonturen Bilbo Baggins en hoe die toevallig de ring te pakken krijgt.

Samen met deze film komt er ook heel wat merchandising op de markt. De mensen van LEGO doen vrolijk mee met de hype en brengen een Hobbit LEGO set op de markt. Dwergen à volonté met nog wat tovernaars, hobbits en een plastic Gollum in de mix.

De leukste set lijkt mij deze van Bilbo’s huis, waar de eerste scène van de film zal plaatsvinden.

Bilbo en de dwergen

Je ziet hoeveel aandacht naar de details ging, zowel binnen als vanbuiten. Er werden zelfs speciaal nieuwe blokjes ontwikkelt voor deze set.

An Unexpected Gathering in Lego

Volgens LEGO zou je zo’n $60 USD (47 euro) mogen neertellen voor dit speelgoed. Iets voor onder jouw kerstboom?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *