Herfst in het bos

Zomer, want om exact drieëntwintig over twaalf is vanmorgen de astronomische herfst begonnen. “Weg met de sandelen, hier met die warme trui!”, zal het nieuwe motto worden. Alleen zijn de echte herfstkleuren nog niet opgedoken.

Alhier schijnt buiten het zonnetje nog vollop. Ik denk dat ik maar eens een fietstochtje ga maken. Moet nog naar de supermarkt en zo.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik vertik het om mijn sandalen weer achteraan in de schuif op te bergen tot de volgende zomer, dus vanaf nu breekt een periode van “warme blouse én sandalen” aan. Hooray.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *