Super-Secret Spy Lens

Dagelijks neem ik een tiental foto’s. Slechts een fractie daarvan verschijnt online. Meestal gebruik ik de gewone camera van m’n gsm. Gisteren op ons bedrijfsfeestje kon ik een Canon EOS lenen. Dat is leuk speelgoed. Ik zou dat graag vaker gebruiken moest ik het budget hebben.

Het is niet altijd makkelijk om de foto’s te nemen die je wil. Richt je jouw lens op een interessant onderwerp, dan durven deze zichzelf al eens verplaatsen of verstoppen. Om het technisch te beschrijven: je kan het vergelijken met het dubbele spleten experiment voor golf-deeltje-dualiteit binnen de kwantummechanica. ;-)

Met deze Super-Secret Spy Lens kan je alsnog jouw onderwerp vastleggen zonder het te verstoren. Candid pictures ftw! De adapter+lens kosten $50 en zijn compatibel met eender welke SLR van Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus, etc.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *