Super Mario Summary

Altijd leuk om nog eens Super Mario spelen te spelen. De muziekjes transporteren je meteen naar jaren geleden toen je zelf nog kind was en voor het eerst die Nintendo NES controller in je handen kreeg.

Nog zo’n fan is Johan Peitz. In 48 uren tijd bouwde hij het volledig Super Mario Brothers spel na… in één enkel scherm. Niet scrollen dus, je ziet meteen hoe het spel in elkaar zit. Test dus je timing en reflexen met 32 levels speelplezier!

PS: Zelf kwam ik nog niet voorbij level 5-1. Daar scheelt precies iets mee. Iemand die er ook (voorbij) geraakt mag altijd tips achterlaten.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *