Knick Knack

Iedereen zal Pixar wel kennen van animatiefilms als Toy Story, Finding Nemo en recentelijk The Incredibles. Allemaal leuke films, die volledig met de computer werden gemaakt.

In de bioscoop of als extraatje op een dvd kan je soms ook enkele kortfilmpjes bekijken. Doorgaans gaat het om extra verhaaltjes die bij hun langere films horen, zoals Mike’s New Car (cf. Monsters Inc) en Jack-Jack Attack (cf. The Incredibles). Daarnaast zijn er ook volledig onafhankelijke bijdragen zoals Boundin’, van de hand van ancien-animator Bud Luckey.

Leuk om naar te kijken, en natuurlijk ook om mee te lachen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.