Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl (2003)

Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl (2003)De laatavond film meegepikt: samen met Annemiek en haar ouders naar Pirates of the Carribean: the Curse of the Black Pearl gaan kijken. Ondanks al die zogenaamde horror-skeletten-hel-heisa was het best een aardige film, en dat skeletten gedoe went zelfs zo vlug dat je er al gauw mee kunt lachen. :)

Wanneer je nog eens wat geld en tweeënhalf uur van je tijd over hebt mag je zeker en vast eens gaan kijken. Behalve de humor is er ook nog het onvoorspelbare verhaal (behalve dan de happy end, het is en blijft natuurlijk Disney), een paar komische duo’s, en pour les femmes een stoere én komische Johnny Depp.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Pingback: Welcome to Flickr!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *