Patrick Hughes: Signs

Signs

De kortfilm Signs is een verhaal over liefde. Niet iedereen kan zomaar liefde vinden. Soms heb je een teken nodig. Het is pas wanneer Jason (Nick Russell) uit het raam van zijn kantoor kijkt dat hij die liefde terugvindt bij Stacey (Kestie Morsaai), die werkt in het gebouw aan de overkant.

Dit korte verhaal, geregisseerd door Patrick Hughes, was bedoeld als deelname voor het Schweppes Short Film festival. Sinds die deelname is het filmpje viraal gegaan op het internet.

Ook het andere werk van Patrick Hughes is zeker het bekijken waard.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.