OpenOffice User Survey

Het is niet verwonderlijk dat een thesis zolang aansleept als je om de vijf minuten je Word-document moet herstellen. Patches en updates zijn natuurlijk aangeraden, maar als die niet willen installeren dan komen je niet ver. Laat ons hopen dat die gratis USB stick van Microsoft de pijn verzacht (antwoorden: 2, true, true, true). Office heeft voorlopig dus afgedaan, en de nieuwe versie van OpenOffice zal vanaf nu hopelijk beter dienst doen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Welcome to the club :-)

    MS Word is zeker niet geschikt om een uitgebreid document als een thesis mee te maken. OOk presteert al heel wat beter, maar zelf zou ik het ook niet gebruiken voor echt grote zaken zoals een thesis. Daarvoor zweer ik bij LaTeX. Indien je geïnteresseerd bent: http://LaTeX.UGent.be

  2. Ik gebruik nu al een maand Open Office en dat bevalt me heel goed.
    Micro$oft Office is voor mij nog net wat beter maar de verschillen zijn zo klein en vooral te wijten aan het feit dat ik M$ Office al 6 jaar gewoon was.
    Sinds ik Windows eraf gegooid heb en Ubuntu-linux op mijn pc heb staan ben ik erg tevreden met Open Office.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *