Barack Obama wint de verkiezingen

Barack Obama is de nieuwe president van Amerika!

Obama experience Lincoln

Wie had dat durven denken toen ie in 2004 z’n speech gaf op de democratische nationale conventie.

There is not a liberal America and a conservative America; there’s the United States of America.

November 4 2008

Na een onwaarschijnlijke verkiezingsstrijd wordt hij de eerste zwarte president van Amerika, een persoonlijke kinderdroom (van hem).

Futures dat way

En op 20 januari 2009 zal hij worden ingezworen als 44ste president van de Verenigde Staten, met Joe Biden als 47ste vicepresident.

srsly

Seriously.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ook haast nagelbijtend afgewacht? Ik ben toch maar gaan slapen, kwestie van het bioritme niet helemaal te ruïneren. Ik heb wel van de verkiezingen gedroomd en toen ik rond 7u wakker werd ben ik maar meteen opgestaan om te gaan checken. :-)

    1. Nagelbijtend niet, maar ik heb wel een hele nacht zitten kijken. M’n eigen bioritme was sowieso toch al naar de vaantjes. Rond drie uur ’s ochtends was duidelijk wie had gewonnen, maar ik ben toch nog verder blijven kijken. Daarna heb ik ook nog een paar uurtjes geslapen, maar zonder echt te dromen.

  2. Een beschrijving, voor zover ik die nog kon vinden, zit in de title. Foto’s van Obama genoeg, daar niet van, maar ik kan niet altijd bijhouden waar ik wat haalde. Een beschrijving plakken in de afbeelding-eigenschappen lijkt me op dit moment al genoeg. Had ik een caption onder die foto gezet, dan had het ook de hele opmaak van dit bericht om zeep geholpen. In andere berichten kan je dan wel weer een verwijzing terugvinden. Heus waar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *