Nieuwe look

Thisaway blogger templateZoals wel te merken valt heeft dit weblog een nieuw jasje gekregen. Een totale metamorfose, maar wel een verbetering me dunkt. De inspiratie was er al een even, maar tijd voor de uitvoering was schaars — tot vorige week. Toen maakte ik er wat van en dit is het resultaat.

Het geheel centreren zat al lang in m’n hoofd, samen met het rechts plaatsen van de links en knoppen. Uiteindelijk koos ik als basistemplate Thisaway, wat ik daarna naar believen aanpaste (want zo standaard is maar niks hé). De aanpassing van de template is volledig eigen werk en duurde bijna een uur. De inspiratie kwam van niet nader te noemen weblogsoftware. Het resultaat lijkt mij allesbehalve slecht.

In de toekomst komen er nog enkele kleinere wijzigingen, maar zoals het er nu uitziet ben ik wel enige tijd zoet.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.