Links, 25 juli 2005

  • DiggeliciousRSS Screensaver: “The RSS Screensaver is a screensaver that lets you subscribe to one or more RSS feeds, and select a directory for background images.” Bij mij werkt het, maar ik moest wel eerst Microsoft .NET Framework downloaden. (via Lifehacker)
  • Windows Vista: De opvolger van Windows XP zal Windows Vista gaan heten. Ergens in 2006 zou het nieuwe OS in de winkels liggen. De screenshots (hier nog onder de vroegere codenaam ‘Longhorn’) zien er in ieder geval niet slecht uit.
  • MSN Virtual Earth (bèta): Een tegenreactie kon gewoon niet niet uitblijven. Ik heb hier al vaker iets geschreven/getoont van Google Maps/Earth, maar nu is dus ook Microsoft mee op de trein gesprongen met deze bètaversie. Ziet er niet slecht uit, alleen de besturing laat zwaar te wensen over. (via Tweakers)
  • Skypen via je huistelefoon: “Gratis bellen met je huistelefoon wordt eenvoudig, dankzij de nieuwe Trust ST-1200 Internet Phone Station. Met een druk op de toets schakel je tussen VoIP-bellen en gewoon telefoneren.” (Via eClickx)
  • Yahoo! Widgets: Ook jaloers op het Dashboard van Apple? Niet getreurd, want sinds vandaag kan je bij Yahoo! gratis de oplossing downloaden. (via De Artaldische Courant)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.