Death Proof lap dance

What to do met een extra uurtje tussen twee afspraken in? Al het werk is gedaan. Je zit alleen te wachten om te vertrekken. Ik had zin in een leuke film dus even rondneuzen in het filmarchief en uiteindelijk random gekozen.

Het werd Death Proof (2007) van Quentin Tarantino. De film is een onderdeel van het tweeluik Grindhouse. Een van de leukste scenès uit die film is wel de lap dance van Arlene “Butterfly” (Vanessa Ferlito) voor Stuntman Mike (Kurt Russell).

Lap dance uit Death Proof

Het nummer Down in Mexico van The Coasters beschrijft een bar in Mexicali waar een zekere Joe zijn klanten op de juiste manier weet te entertainen.

He wears a red bandana,
plays a blues pianna
In a honky-tonk,
down in Mexico.

https://www.youtube.com/watch?v=pGc0EgrLOtc

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *