Base Check hologram

Hologrammen hebben al een tijdje geleden de wereld van Star Wars verlaten en duiken steeds meer op. Enkele maanden geleden nog werden zowel vriend als vijand verbaasd door het holografisch optreden op Coachella van de in 1996 overleden Tupac Shakur. Een knappe prestatie als je weet welke technieken en infrastructuur er nodig zijn om dit te realiseren.

Voortbouwend op dat idee bedacht Duval Guillaume een leuke campagne om de samenwerking tussen Base en Spotify te lanceren.1Het tariefplan van Base Check, speciaal voor muziekliefhebbers, geeft je 2 Gb data per maand én een Spotify Premium account. Honderden voorbijgangers kregen de kans om in enkele minuten tijd een metershoog holografisch standbeeld van zichzelf op een sokkel te laten verschijnen. Een innovatieve reclame voor een origineel product.

Die hele presentatie deed met meteen denken aan de actie die Contrex opzette om mensen op een leuke manier aan het fietsen te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=yEH4Yum4nN4

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *