Halo 3: ODST

Halo 3: ODST

Deze keer speel je Halo niet Mas­ter Chief maar wel een ODST of Orbital Drop Shock Troop­er. Als elite marinier van het UNSC moet je in het jaar 2552 de stad New Mom­basa verdedi­gen tegen de Covenant.

Negatief

Na een kleine vijf uren spe­len was het al voor­bij, die uit­brei­d­ing van Halo 3. Ik ging eens even een nieuw spel proberen, en na twee dagen was de pret al voor­bij. Ter­wi­jl het aan­voelde alsof ik halfweg was kwam opeens de aftitel­ing al voor­bij. Een ver­rass­ing. Ik herin­ner me dat Halo 1 veel langer duurde.

Positief

  1. Wat de korte spel­du­ur enigzins goed­maakt is de pri­ma muziek. Anders dan andere keren is de muziek op deze sound­track veel rustiger. Com­pon­ist Mar­tin O’Don­nell laat op de achter­grond een jazzy invloed doorklinken. Een sax­o­foon in een FPS is onge­woon orig­i­neel.
  2. Bij aankoop van de ODST-uit­brei­d­ing kri­jg je een uitn­odig­ing voor de open mul­ti­play­er beta van Halo: Reach. Offi­cieel komt Reach pas in het najaar van 2010 op de markt. Tot dan kan je enkel good­ies down­load­en.
  3. Pri­ma beeld, zo’n Xbox 360. Tech­nolo­gie bli­jft ver­beteren. Waanzin­nig hoeveel pix­els Bungie op zo’n schi­jf­je gepropt kri­jgt.

ODST Trailer

ODST focus­es on their drop into new Mom­basa and their search for clues behind the Covenants attack on the city. Source: Halo 3: ODST E3 2009 Trail­er [HQ]

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.