Google Earth 5

Google Earth 5Google heeft een nieuwe versie van Google Earth uitgebracht. Naast de oorspronkelijke mogelijkheden kan je dankzij Google nu ook historische kaarten bekijken voor een zicht doorheen de tijd, eenvoudig video’s met commentaar opnemen en doorsturen, en afdalen onder het zeeoppervlak met nieuwe onderwaterkaarten.

Cousteau achterna

Vooral de mogelijkheid om oceanen te verkennen en 3D-modellen van scheepswrakken te verkennen ziet er erg leuk uit. Combineer dat met inhoud van onder meer de BBC en National Geographic, en je krijgt alweer een geslaagd product.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *