Gezocht: werkgever

Werkgever job gezochtZonet afgestuurde ‘master in de geschiedenis’ zoekt geïnteresseerde werkgever.

 • Meerdere jaren ervaring binnen verkoop en distributie, online copywriting, en internationale scheepvaart vanaf de late Middeleeuwen.
 • Vlotte kennis van Nederlands, Engels en Duits; Frans eveneens, mits enige opfrissing.
 • Pro: werkwillig, aangenaam in de omgang, nodige dosis kennis en gezond verstand aanwezig. Con: occasioneel naïef.
 • Regio Kempen, eigen vervoer, maar zeer bereidwillig te herlokaliseren indien vast contract.

Contactgegevens.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Dat (nog) niet neen, maar ik ken wel de hoofdsteden en vlaggen van de meeste landen.

  Straks moet ik op gesprek voor een verzekeringsmaatschappij. ’t Zal niks voor mij zijn, maar ik wil wel eens zo’n gesprek meemaken. Kwestie van op een ongedwongen manier wat ‘ervaring’ op te doen.

 2. hmmm. kan me niet inbeelden dat je met die kennis geen werk vindt…
  copywriting en html kennis en historicus (check maar eens hoeveel er daarvan journalist worden) en bovendien blogger -vergeet dat maar niet te vermelden op je cv
  mocht ik jou zijn ik zou vlot gaan solliciteren bij vum / ds en consoorten. die zoeken zeker web editors.

 3. Ach ja, het is altijd hetzelfde liedje: “Helaas kunnen we je niet weerhouden voor deze vacature wegens te weinig relevante ervaring en kennis die vereist zijn.” Da’s een doordachte conclusie na een enkele sollicitatiebrief. Namiddag dat cv nog eens aanpassen en zien of het voor meer succes kan zorgen.

  Corelio kreeg ondertussen ook een open sollicitatie binnen. Mits de bijkomende studie journalistiek die ik voor volgend jaar plan moet zoiets wel lukken. Nu alleen nog wat geld vinden om dat te betalen. Misschien toch maar de adsense terugplaatsen? :P

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *