Gboard: Gmail keyboard shortcutsDe keyboard shortcuts in Gmail zijn een handige manier om je eigen productiviteit op te drijven en meer gedaan te krijgen in een kortere tijd.

De meeste van die sneltoetsen zijn vrij eenvoudig om te onthouden: C (compose), N (next message), P (previous message), R (reply). Er zijn echter nog heel wat andere shortcuts die minder voor de hand liggend.

Om die drempel weg te nemen ontwikkelde Gboard een klein USB keyboard met de 19 belangrijkste Gmail shortcuts. Voor $20 of €15 kunnen luie gebruikers voortaan hun muis aan de kant schuiven.

Gboard Gmail buttons

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.