Flip phone

Deze ‘Flip Phone’ is een erg interessant design concept van hoe de mobiele telefoon verder zou kunnen evolueren. Designer Kristian Ulrich Larsen kiest voor een onconventioneel ontwerp met drie schermen die in en uit elkaar kunnen klappen. Met de technologie die momenteel beschikbaar lijkt dit onmogelijk, maar naar de toekomst toe moet dit zeker haalbaar zijn. Ik ben alvast fan van het idee!

Bron: Flip phone (Kristian Ulrich Larsen), via How Cool Can a Flip Phone Get? (Yanko Design)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

    1. Femtozones? Hm, daar ben ik op het eerste zicht toch niet zo’n fan van. Call me crazy maar ik sta nog sceptisch tegenover die gigantische hoeveelheid signalen en stralingen die tegenwoordig door onze huizen en dus ook ons lichaam schieten. Daarom thuis wel kabel maar geen Wi-Fi. Om dan ook nog eens een GSM versterker in je woonkamer te zetten lijkt me van het goede teveel. Moesten we nu in de Ardennen wonen, dan was dat natuurlijk een heel ander verhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *