In totaal zie ik er twaalf. Twaalf luchtballonnen, ginds in de verte boven de oostelijke deelgemeenten van Gent. Of er eentje deze kant uit zal komen betwijfel ik, de wind komt uit het zuiden. Mmmm… Wat moet het heerlijk fris zijn daarboven… Ik zou wel willen ruilen: hierbinnen is het nog steeds 33 graden Celsius.

Luchtballonnen
Luchtballonnen

Voor het avondeten nog meer tellen: negen plus vier maakt dertien. Dertien stempeltjes op mijn twee klantenkaartjes van bij de pitaboer. Samen meer dan genoeg dus voor een gratis kebab. Oké, niet bepaald gezond, maar het was gratis eten en ik ga niet staan koken met dit weer. Studeren zult gij doen!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.