Een seconde. één luttele seconde! Meer is niet nodig om tegenwoordig al een vreselijke pop-up te krijgen in Microsoft’s Internet Explorer. En dat programma opende dan nog per ongeluk.

Dood aan Internet Explorer

Al goed dat moeder de moeder niet op de computer bezig was, of ze had er zeker op geklikt. Die pop-ups worden met de dag verradderlijker. Wie bedenkt dat toch? Oh ja, ook dood aan SoftwareOnline.com!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik probeer al de hele tijd dat knopje “Scan and Clean” in te duwen maar ’t lukt me niet. Dedju … Toch eens ff nakijken he

  2. Ja het blijft ongelooflijk slecht. I.E. gebruik ik echt nog enkel voor uitzonderingen. Site die bijvoorbeeld niet zijn aangepast, of compatibel zijn aan firefox,enz…Anders nooit meer. Ik zou bij god niet weten wat er beter zou zijn aan I.E.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *