Damien Rice: 9 (2006)

Damien Rice - 9Vorige week kreeg ik van lief het nieuwe album van Damien Rice cadeau. Zo’n geweldig geschenk, ik ben er nog steeds niet goed van! Ik weet nog goed hoe ik, tij­dens die namid­dag in de Fnac in Gent, twi­jfelde of ik die onbek­ende maar mooie CD nu zou kopen of niet. Achter­af lijkt het onvoorstel­baar dat ik twi­jfelde. Onder­tussen ken ik alle num­mers prak­tisch van­buiten, en met die nieuwe CD zal dat bin­nenko­rt ook wel het geval zijn.

 1. 9 crimes
 2. The ani­mals were gone
 3. Ele­phant
 4. Root­less tree
 5. Dogs
 6. Coconut skins
 7. Me, my yoke and I
 8. Grey room
 9. Acci­den­tal babies
 10. Sleep don’t weep

Op de icoon­t­jes klikken en de muziek begint vanzelf te spe­len. (Helaas werd de web­site onder­tussen aangepast en kan je de num­mers niet meer direct beluis­teren.) Het zijn geen volledi­ge num­mers maar deze korte stuk­jes tonen duidelijk genoeg om wat voor soort muziek het gaat. Me likes in ieder geval. (Damien Rice werd overi­gens geboren in Dublin. Knipoog.)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Pingback: { Tiekenei.blog } » Blog Archive » KNAL!
 2. awel, ik heb die cd aan mijn broer cadeau gedaan voor kerst.
  één van zijn eerste reac­ties: “wat heb je nu gedaan? een cd weggeven die je liev­er zelf wilt houden !” maar een paar uur lat­er stond hij al op mijn pc ;)
  Zalige muziek !

  (maar om een beet­je even­wicht te bewaren hebben we er een cd van de scis­sor sis­ters bijgedaan)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *