Damien Rice: 9 (2006)

Damien Rice - 9Vorige week kreeg ik van lief het nieuwe album van Damien Rice cadeau. Zo’n geweldig geschenk, ik ben er nog steeds niet goed van! Ik weet nog goed hoe ik, tijdens die namiddag in de Fnac in Gent, twijfelde of ik die onbekende maar mooie CD nu zou kopen of niet. Achteraf lijkt het onvoorstelbaar dat ik twijfelde. Ondertussen ken ik alle nummers praktisch vanbuiten, en met die nieuwe CD zal dat binnenkort ook wel het geval zijn.

 1. 9 crimes
 2. The animals were gone
 3. Elephant
 4. Rootless tree
 5. Dogs
 6. Coconut skins
 7. Me, my yoke and I
 8. Grey room
 9. Accidental babies
 10. Sleep don’t weep

Op de icoontjes klikken en de muziek begint vanzelf te spelen. (Helaas werd de website ondertussen aangepast en kan je de nummers niet meer direct beluisteren.) Het zijn geen volledige nummers maar deze korte stukjes tonen duidelijk genoeg om wat voor soort muziek het gaat. Me likes in ieder geval. (Damien Rice werd overigens geboren in Dublin. Knipoog.)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Pingback: { Tiekenei.blog } » Blog Archive » KNAL!
 2. awel, ik heb die cd aan mijn broer cadeau gedaan voor kerst.
  één van zijn eerste reacties: “wat heb je nu gedaan? een cd weggeven die je liever zelf wilt houden !” maar een paar uur later stond hij al op mijn pc ;)
  Zalige muziek !

  (maar om een beetje evenwicht te bewaren hebben we er een cd van de scissor sisters bijgedaan)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *