Joe Van HolsbeeckJoe Van Holsbeeck, de jongen van 17 die vorige woensdag met vijf messteken om het leven werd gebracht in het Centraal Station van Brussel, zal morgen in alle intimiteit worden begraven. Dat lieten de ouders van Joe en van zijn vriend weten. Daarnaast is er zondag om 15 uur een stille mars in Brussel gepland.

arme Joe, arme Joe
geen geluk voor jou, arme Joe
vaarwel Joe, vaarwel Joe
veel geluk voor jou, arme Joe

(Noordkaap)

MP3 killer Joe Van HolsbeeckVandaag werden ook de videobeelden vrijgegeven die gemaakt werden door de camera’s in het station. De steekpartij zelf is naar verluidt niet duidelijk te zien op de beelden. Van de twee daders zijn er wel bruikbare beelden (zie robotfoto). Van die daders is voorlopig nog geen spoor.

(15 mei 2006) Dixit Paul Belien, na de mp3-moord, over Noord-Afrikanen:

“Van kleins af hebben ze tijdens het jaarlijkse offerfeest geleerd hoe ze warmbloedige kuddedieren moeten kelen.” Ja, oproepen tot nog meer haat zal het geweld wel doen afnemen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Volgens mij zijn de vogels al lang gaan vliegen; wat zou je zelf doen als je portret opeens niet van het scherm te branden is. Afin, niet dat ze beter verdienen. Het leven van een vluchteling lijkt me al even erg als dat achter tralies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *