Brad Pitter voor Chanel No.5

Acteur en vrouwelijk seksymbool Brad Pitt zal het eerste mannelijke gezicht worden van het wereldberoemde Franse vrouwenparfum Chanel No.5.

De 48-jarige acteur treedt daarmee in de voetsporen van enkele indrukwekkende vrouwen. Onder meer Marilyn Monroe, Nicole Kidman en Catherine Deneuve gingen hem al voor.

Voorlopig hebben noch Brad Pitt noch Chanel gereageerd op deze nieuwe samenwerking, al wist een bron wel te vertellen aan E! Online dat later deze week een eerste fotoshoot zal plaatsvinden in Londen. De reclame campagne zelf zou op het eind van dit jaar gelanceerd worden.

Voor het lenen van zijn gezicht zou Brad een mooie som van zeven cijfers opstrijken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.