Azealia Banks: 212

Een schoon gezichtje, vuile praat en een vette beat. Dat is Azealia Banks, een 20-jarige MC uit Harlem, New York City. Kenners bestempelden haar reeds als de ontdekking van 2011, al neem ik aan dat ze in België alsnog een volledig onbekende is. We zien wel wat er van komt. Haar nummer 212 zet ik in ieder geval regelmatig op om eens goed los te gaan.

I guess that cunt gettin' eaten

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hmmm, nog niet bekend? Liedje geript van Lazy Jaz (op en top BE…) maar toegegeven, zeer leuk gedaan en clip mag er ook wezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *