Verborgen

Darth Vader uit Star WarsOndanks de hele heisa errond heb ik nog geen tijd (lees: geld) gehad om de nieuwste van George Lucas te gaan kijken. Enkele mensen die ik ken hebben Episode III wel al gezien. Wanneer de tijd het toelaat gaan lief Loes en ik ook eens kijken. Naar het schijnt is het einde ontzettend spannend.

Ik heb wel al enkele trailers gezien, en daar zie je enkele personages uit de latere delen opduiken, zoals bijvoorbeeld Chewbakka. Dat is echter niet alles. Blijkbaar zitten er nog heel wat meer dingen verborgen in de film, die je pas na tig aantal keren kijken zou opmerken. Op de officiële website van Star Wars geven ze je gelukkig een overzicht. Zo kan je blijkbaar op een bepaald moment de goeie ouwe Millennium Falcon zien rondvliegen (midden rechts; groter).

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.