Spiderplant Man

Terwijl ze bij ons vanavond pas beginnen aan de hulpactie voor de slachtoffers van de aarbeving in Pakistan, zijn ze in Groot-Brittannie al eventjes bezig met RedNoseDay05. Hun televisieuitzending gaat gepaard met hilarische filmpjes van o.a. het geweldige Little Britain, een nieuwe aflevering van Ab Fab, Peter Kay, of de Vicar of Dibley. Enkele dagen geleden zag ik op BBC het laatste stuk van zo’n filmpje.

Rowan “Mr. Bean” Atkinson was als Spiderplant Man aan het vechten met Jim “Batman” Broadbent. Ook Atkinson’s oude sidekick Tony “Baldrick” Robinson was van de partij als Robin. (Ergens aan een paal hing ook nog Rachel Stevens te kronkelen, maar da’s natuurlijk bijzaak.)

https://www.youtube.com/watch?v=_07mqQ9RaTk

https://www.youtube.com/watch?v=bOtZC5iszy8

Een geweldig stukje comedy, alleen heb ik het nog niet online kunnen vinden. Spijtig toch, want ik vrees dat we vanavond van de Vlaamse geen speciale aflevering mogen verwachten van Het Eiland of iets dergelijks.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Zie ook de aflevering over Red Nose Day van The Office. Zie verder ook elke maandagnacht Extras op Canvas. En niet meteen grappig maar wel de moeite waard: The Rotters Club, vanavond op Canvas. Met de blonde god uit Green Wing – helaas niet meer op Canvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *