Nachtwacht

NachtwerkDe vermoeidheid begint zijn tol te eisen. Ik ben het tegenwoordig wel gewend om dagen (en nachten) aan een stuk door te werken om vervolgens in het weekend uit te blazen, maar het lijkt me toch beter om dadelijk toch minstens een uurtje m’n ogen dicht te doen. Woensdag volgt namelijk al het tweede examen.

Maar eerst nog: samenvatting van de reader herlezen. Gezelschap krijg ik van BBC World (648 am) en soms ook Radio 1 (95.70 fm). Niet meteen de hipste zenders maar wel beter om te studeren dan iets moderner.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.