Links, 4 juni 2005

  • DiggeliciousTen Most Harmful Books of the 19th and 20th Centuries: Een top 10 van de meest schadelijke boeken uit onze moderne tijd. Bovenaan staan Marx en Engels, en de rest is ook niet meteen verrassend wanneer je een beetje de Westerse geschiedenis kent.
  • Treaser van The Da Vinci Code: De verfilmde versie van Dan Brown’s boek komt pas volgend jaar in de zalen, maar bij Apple kan je al een kleine teaser bekijken. Hopelijk gauw ook een échte trailer.
  • Lifecycle of Bloggers: De vreemde stappen die iedere weblogger zou kunnen meemaken.
  • Op de kermiskoers: Winnaars kunnen soms ook verliezers zijn als het aan de wetten van de straat ligt.
  • FlickrFox: “Een firefox plugin waarmee je flickr foto’s van je contacten in een firefox sidebar kan bekijken.” (Via Pietel)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.