Links, 1 september 2005

 • DiggeliciousIt’s a miracle: mice regrow hearts
  Een ontdekking met enorme mogelijkheden in zich. (via Slashdot)
 • Foxie voor IE
  Er is een plugin beschikbaar voor Internet Explorer die een brug slaat tussen deze browser en Firefox. Na de installatie (1,4 MB) van Foxie kan je nu ook in IE kennismaken met getabt browsen (zeg je dat zo), veiliger surfen, en een geïntegreerde zoekbalk.
 • Microsoft VoIP
  Clopin schrijft: “Microsoft lancert zijn versie van VoIP (ofte Skype concurrent). En dat doen ze graag op de oude-getrouwe Microsoft manier: Ze hebben een bestaande services, Teleo, opgekocht.” Behalve deze twee versies is er ook nog OpenWengo.
 • Blogday
  Naar het schijnt was gisteren ‘Blogdag’. Hoera.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *