iRioni iPod Nano 3 in het blauwBegin januari 2012 ben ik mijn iPod Nano verloren. Die droeg de naam iRioni. Ik verloor hem waarschijnlijk op de trein tussen Antwerpen en Brussel.

Het is een kleine blauwe iPod Nano van de 3de generatie. Hij heeft een opslagcapaciteit van 8GB. Koppel je hem aan een computer, dan verschijnt de naam iRioni in iTunes. Er staan onder andere fotos op van mezelf en mijn vriendin in Parijs. Ook enkele videobestanden met presentaties van TED. Ik kan ook nog andere beschrijvingen geven van de inhoud.

Heb jij toevallig mijn iPod gevonden op de trein? Dan zou ik het fijn vinden moest u even contact opnemen. Want zeg nu zelf: een leven zonder muziek, dat kan toch niet?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *