iRioni iPod Nano 3 in het blauwBegin januari 2012 ben ik mijn iPod Nano verloren. Die droeg de naam iRioni. Ik verloor hem waarschijnlijk op de trein tussen Antwerpen en Brussel.

Het is een kleine blauwe iPod Nano van de 3de generatie. Hij heeft een opslagcapaciteit van 8GB. Koppel je hem aan een computer, dan verschijnt de naam iRioni in iTunes. Er staan onder andere fotos op van mezelf en mijn vriendin in Parijs. Ook enkele videobestanden met presentaties van TED. Ik kan ook nog andere beschrijvingen geven van de inhoud.

Heb jij toevallig mijn iPod gevonden op de trein? Dan zou ik het fijn vinden moest u even contact opnemen. Want zeg nu zelf: een leven zonder muziek, dat kan toch niet?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *