Google Street View car

Google Street View is er bin­nenko­rt ook bij ons. Vooral niet ver­geten wuiv­en wan­neer je deze auto ziet passeren!

(24 maart 2009) Sinds kort rijdt de Street View auto ook in ons eigen land Bel­gië rond. Brus­sel komt eerst aan de beurt. Andere groot­st­e­den zoals Antwer­pen en Gent vol­gen lat­er. Op de eerste resul­tat­en moeten we wel nog een tijd­je wacht­en. “We moeten eerst de foto’s mak­en, dan samen­voe­gen en dan inte­gr­eren in Google Maps”, aldus Alis­tair Ver­ney, een woord­vo­erder van Google.

(22 novem­ber 2011) Een dikke drie jaren nadat ik dit bericht schreef is Google Street View in Bel­gië beschik­baar. Ein­delijk! Een leuk speel­go­ed­je. Heeft u uw huis al gevon­den?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Wij zijn ver­heugd dat wij u kun­nen melden dat Churchatwork.nl als een van de eerste organ­isaties een toepass­ing heeft gemaakt van Google Streetview. Daarom wil ik u vra­gen om een link naar churchatwork.nl op uw web­site te plaat­en.

  Met vrien­delijke groet,

  Chan­tal van de Haar

 2. Vooral grap­pig om te zien waar ik 3 jaar gele­den woonde! Met een chao­tis­che en nogal ran­dom col­lec­tie gordi­j­nen voor het raam.
  (Btw, hoe kun je nu verzuimen een link naar chur­chat­work op je site te zetten? Je weeeet toch dat deze ongelooflijk vooruit­strevende organ­isatie baan­brek­end is door de streetviewtech­nolo­gie op hun site te gebruiken??? Hoe vin­dt men anders een kerk in NL? ;))

  1. :-) De lieve mensen van Church at Work hebben hun tek­st­je inte­graal mogen behouden. Ok, de tekst is onk­lik­baar, maar échte fans hebben het er voor over.

   Zelf heb ik al m’n oude adressen en werkgev­ers al eens virtueel bezocht op zoek naar mezelf. Dat is wel bij­zon­der lastig wan­neer je niet weet wan­neer men op welke locatie was. Ik heb de auto van Google de voor­bi­je jaren meer­maals zien passeren. Maar waar was dat? En stond de cam­era wel aan? Alle­maal niet zo belan­grijk eigen­lijk.

   Ik kijk veel eerder uit naar de genante vond­sten die men de komende dagen en weken zal doen. ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *