Bunny suicides

Bunny SuicidesEen klein wit konijntje zit op het gras in een grote weide. Een UFO komt aangevlogen. De UFO landt naast het konijntje en de onderkant gaat open. Drie marsmannetjes stappen uit. Het eerste marsmannetje groet het konijntje met vriendelijk gebaar. Het konijntje springt op en trapt het vriendelijke marsmannetje in het kruis. De andere twee marsmannetjes lopen terug de UFO in. Even later komen ze terug buiten gelopen met een super-mega-turbo lasergeweer.

Deze simpele tekeningen brengen we wel wat aan het lachen. :) Meer van zulke schattige konijntjes met zelfmoordneigingen kan je vinden op de webspace van ptuui.

Update: Foto’s zijn weer weg. De eigenaar zal het door hebben gehad.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.