Air BullridingIn de categorie ‘Sporten die er eigenlijk geen zijn’ komt er een nieuwe tak bij. Na de air guitar is er nu ook plaats voor air bull riding.

Daarvoor heb je a) geen mechanische stier nodig maar wel b) veel fantasie en inlevingsvermogen.

https://www.youtube.com/watch?v=2bgn3561Z5Y

Mede door het sponsorschap van Red Bull is er een heuse Europese competitie.

Europa’s beste Air bullriders zullen elkaar bekampen in het Jack Links’ Air Bullriding Kampioenschap 2012van Juni tot Oktober 2012. Ingenieuze bewegingen, indrukwekkende choreografieën en extravagante optredens maken elke kans om de finale te halen zodra mensen in heel Europa gaan stemmen. De grote finale met de beste Air bullriders zal plaatsvinden in oktober, op een geheime locatie ergens in Europa. De winnaar kan uitkijken naar roem, glorie en een knappe prijs van 3000 euro.

Meer praktische tips van regerend wereldkampioen Knochen-Jochen Berber. Let wel: air bullriding is niet voor pussies!

https://www.youtube.com/watch?v=44MJy1buiV0

https://www.youtube.com/watch?v=tiN703Z9R6Q

Let the beast go! Deze Koreaanse meneer geeft alvast het goede voorbeeld.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *