West-Vlaamse boerenWest-Vlaamse boeren proberen Poolse gastarbeiders duidelijk te maken wat ze moeten doen als ze een obus zien liggen op het veld.

joe driver joe kikios obusios. wuk goj doen? one zero zero years achterut!

https://www.youtube.com/watch?v=NCj4-svjO_Y

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Kwam ik hier toch nog eens naar Rybak kijken, viel mijn oog ook op het filmpje met de West-Vlaamse boeren waarnaar ook ik verwezen heb — in de tijd van toen. Dat moet een “Man bijt hond”-meme geweest zijn.

    BTW, ik wil me “Mooi weer & fruitsla” nog aanschaffen. Ik ben er, denk ik, verslaafd aan geraakt …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *