Spullenhulp logoDaarnet de kleerkast eens stevig onder handen genomen. Heel wat ongebruikte spullen gaan morgen naar de spullenhulp, van lakens tot mutsen. :-)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Dag Stijn, Je hebt grote opruim gehouden in je spullen? Dat wil ik ook doen en alles graag ergens geven waar iemand anders er nog iets aan heeft… Kan jij me informeren waar ik in Gent met mijn gerief naartoe kan?
  Alvast merci!
  Lili

  1. Dag Lili. Op de website van spullenhulp staan niet meteen adressen aangegeven voor Gent en omstreken. Ze werken vooral in regio Brussel.

   http://www.petitsriens.be/nl/

   Maar wat ik wel al gemerkt heb is dat er regelmatig folders opduiken in je brievenbus met datum en locatie van de volgende ophaling. Je moet maar eens letten op die containers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *