Ondergesneeuwd Heusden-Zolder

OndegesneeuwdHet is een blauwe maandag in het zon­nige en nog steeds onderges­neeuwde Heus­den-Zold­er. Van­daag is er geen les in Gent dus ben ik nog hier tot vanavond laat. Ter­wi­jl iedereen is gaan werken hou ik me bezig met het installeren van onze nieuwe adsl-modem. Het is hier lekker warm. Dat is fijn want ik heb het niet zo graag koud. De instal­latie is wel ges­laagd maar niet hele­maal. De snel­heid laat nog zwaar te wensen over. Als papa straks thuis is moet hij in de kelder enkele kabels her­schikken. Dat is iets waar ik zelf niet aan ga begin­nen. Dadelijk gaat de com­put­er af en begin ik eens aan wat school­w­erk. Dan heb ik van­daag toch al iets nut­tigs gedaan. Vanavond gaan we naar een restau­ran­t­je, niet ver van hier. Dat zal heel erg lekker wor­den want dat was het ook zo alle vorige keren. Mijn trein naar Gent vertrekt nog deze avond laat, rond half tien. Jij mag me alti­jd in Gent komen oppikken rond kwart over twaal­ven.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.