Ondergesneeuwd Heusden-Zolder

OndegesneeuwdHet is een blauwe maandag in het zonnige en nog steeds ondergesneeuwde Heusden-Zolder. Vandaag is er geen les in Gent dus ben ik nog hier tot vanavond laat. Terwijl iedereen is gaan werken hou ik me bezig met het installeren van onze nieuwe adsl-modem. Het is hier lekker warm. Dat is fijn want ik heb het niet zo graag koud. De installatie is wel geslaagd maar niet helemaal. De snelheid laat nog zwaar te wensen over. Als papa straks thuis is moet hij in de kelder enkele kabels herschikken. Dat is iets waar ik zelf niet aan ga beginnen. Dadelijk gaat de computer af en begin ik eens aan wat schoolwerk. Dan heb ik vandaag toch al iets nuttigs gedaan. Vanavond gaan we naar een restaurantje, niet ver van hier. Dat zal heel erg lekker worden want dat was het ook zo alle vorige keren. Mijn trein naar Gent vertrekt nog deze avond laat, rond half tien. Jij mag me altijd in Gent komen oppikken rond kwart over twaalven.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.